Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Milica Pavlović nedavno se našla u žiži javnosti, kada je uputila javnu podršku glumici Anđeli Jovanović, protiv koje je Branislav Lečić podneo krivičnu prijavu. 

Pevačica je sada na svom Instagram nalogu postavila video snimak, koji je raznežio sve njene obožavatelje. 

milica

Foto:Instagram Milica Pavlovic

 

Na pomenutom snimku, pevačicina baka, ljubi Milicu u čelo, a opšte je poznato koliko su privržene jedna drugoj i vezane. 

Ovaj čin simboliše bliskost, jer se samo najvoljeniji ljube u čelo. 

Podsetimo, Milica je nakon spektakla u Areni, rešila da se povuče i napravi malu pauzu, o kojoj je rado govorila:

Posle više od deset godina karijere sam sebi po prvi put dozvolila taj luksuz da nestanem na 20 dana! Da se isključim iz kompletnog posla, ugasim telefon i sama otputujem daleko od svih. Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije- mir. Da čujem sebe i svoje misli, da se naspavam, odmorim, opustim. I moram da priznam nisam bila loš saputnik samoj sebi na ovom putovanju. Po povratku sam videla ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli ali nadam se da me razumete. Na Maldivima se desila posebna magija, taj mir taj raj i energija su me ispirinsali da sam prvi dan kad sam sletela u Srbiju i uletela u muzički studio. Odužiću vam se za ovo što sam vas stresirala. Pametno sam iskoristila i sigurna sam da ćete voleti ono što mi je "kliknulo" dok sam sedela na plaži i razmišljala o tome šta je to što bi vas oduševilo i što žele moji fanovi. I mislim da smo na nekoliko koraka od toga. Love M. - napisala je Milica na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading