Darko Filipović žena
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine nakon što ga je prevarila sa njegovim prijateljem, kako su tada prenosili domaći mediji.

Oni su bili u braku 12 godina, a njihova svadba koja je nastupila posle godinu i po dana zabavljanja i dalje se pamti. 

Oni su prvobitno hteli da se venčaju u Beogradu, ali su zbog mnogobronih prijatelja i rodbine koji žive na jugu Srbije, promenili lokaciju u poslednjem trenutku, te je ceremonija priređena u Leskovcu.

Svadba trajala je preko dvanaest sati, a gosti su se prvo okupili u Nišu ispred Jasminine kuće, gde su se ispoštovali svi tradicionalni običaji.

Nakon toga je uspedilo venčanje u crkvi, a veselje je nastavljeno u jednom luksuznom restoranu. Jasmina je za ovaj poseban dan imala venčanicu iz Turske, dok je on imao elegantno odelo.

Raskošna dekoracija, kao i hrava i piće koji su uvezeni iz inostranstva posebno za ovu svečanost samo su neki od detalja, a Darko se pobrinuo da ispuni svaku Jasmininu želju.

Na svadbi su okupili veliki broj javnih ličnosti, među kojima i Darko Lazić, Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Milan Dinčić Dinča i mnogi drugi.

Nakon građanskog venčanja u restoranu, gosti, ali i mladenci, uživali su u veselju. Mlada se u jednom momentu popela na sto, dok je Darko sve vreme kitio muziku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading