Severina i Vedrana
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Hrvatska književnica Vedrana Rudan ponovo je "uzburkala" javnost svojim izjavama prilikom gostovanja na RTS u emisiji "Jedan dobar dan".

Vedrana je iznela niz stavova o kojima će se ko zna koji put polemisati i raspredati, a imala je šta da kaže i o Severini koju iz sve snage brani od svega kroz šta prolazi.

Severina je velika žena i o njoj treba govoriti na ovaj dan, koja je velika žrtva države Hrvatske, kojoj je država Hrvatska, ne govorim prvi put, ukrala dete i uručila ga ocu - istakla je Vedrana.

- Ona nadahnjuje daleko veći deo žena nego ja. Ona je čudo. Ona je sve što muškarci mrze! Ona je lepa, a ne mogu je imati. Mene muškarci ne mrze. Kažu: "Stara baba", i krenu na fudbal. A nju žele i ne mogu je imati, pa u njima budi bes. Severina je prava ženska - istakla je književnica.

vedrana rudan

Printcreen

 

Podsetimo, Vedrana je i sama jednom prilikom pričala o strašnom zlostavljanju od strane prvog muža.

- Prvi muškarac koji je ispunjavao estetske kriterijume, ramena tolika, bokovi ovoliki, kosa takva, osmeh očaravajući, oči takve, e, ti si taj. Signale druge nisam želela da vidim. Moj prvi muž je bio moj tata, samo u drugom obliku i mnogo gori, mnogo perfidniji, mnogo lukaviji. Jedan dan pljuska, drugi buket cveća, sigurni psihopata. Bila sam zbunjena kao i sve zlostavljane žene, jer danas te prebije, a sutra ti donese buket cveća i kaže ti: "Nemoj me provocirati, pa će biti sve u redu" - ispričala je ona svojevremeno.

Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading