Milica Pavlović
Foto: Tanjug/Foto: Ilustracija

Mnogobrojne javne ličnosti su podržale javno glumicu Anđelu Jovanović, dobila je podršku kolega, a sada se oglasila i pevačica Milica Pavlović, koja je putem društvene mreže Instagram uputila javno podršku Jovanovićevoj.

Cela zemlja bruji o suđenju glumca Branisalava Lečića i Anđele Jovanović, koju je Lečić tužio zbog povrede časti i ugleda, zbog koje bi trebala da plati veliku novčanu kaznu.

Milica je uputila dirljive reči i izrazila duboku empatiju i saosećanja sa glumicom:

milica

Foto:Instagram Milica Pavlovic

 

- Sva moja naklonost i podrška, ljudska i ženska, na strani su glumice Anđele Jovanović.Svesna sam kroz šta prolazi i divim se njenom dostojanstvu.Neka nam svima bude uzor da žrtve i dželati nikad ne budu samo u kadru, već i u istoj profesiji.Drži se Anđela, volimo te i cenimo, barem mi koji znamo kakve nepravde trpe javne ličnosti- napisala je Pavlovićeva u svojoj objavi.

Podsetimo, Glumac Branislav Lečić, našao se na meti osuda javnosti kada ga je, glumica Danijela Štajnfeld, 2021. godine optužila za s*ksualno zlostavljanje. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom iskustvu koje je nagovestila javnosti u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading