Melina i Haris
Foto: Alo/Alo

Pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović važili su za jedan od najskladnijih parova, te je iz tog razloga vest o njihovom razlogu iznenadila javnost. 

Pevač je sada prvi put progovorio o razvodu i tom prilikom naveo da je prevaren. 

- Ona zna razlog... Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž poslednji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - naveo je Haris Džinović za hrvatske medije. 

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Dosta se spekulisalo šta je razlog raskola, da nije možda u pitanju i treća osoba, a odluku da okončaju svoj brak donela je Melina. 

Kako domaći mediji saznaju, navodno je Melina već godinu dana u vezi sa izvesnim muškarcem, a za njihovu vezu zna i njena ćerka Đina. 

- Melina je godinu i po dana sa tim muškarcem. Zna se po gradu ko je, ali niko ne želi mnogo da širi priču iz nekih razloga... Njihova ćerka Đina je prilično upućena u dešavanja i detalje iz maminog života, koliko znam ona zna za maminu vezu - objasnio je izvor za "Telegraf". 

Podsetimo, Džinović je otkrio i kako se osećaju njihova deca zbog razvoda.

- Oni su poprilično veliki, nije im to lako palo - naveo je pevač.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Maki

21.03.2024 11:30

Dobro je izdrzala toliko sa njim. Ne opravdavam, ali sta je deda mislio da ga voli ? Pare su cudo