Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Pevačica Milica Pavlović povukla se iz javnosti nakon spektakla koji je priredila fanovima u beogradskoj Areni, a sada se našla u neočivanom društvu.

Naime, ona je bila jedna od počasnih gošći da rođendanu svoje prijateljice, a u krugu najbližih našla se i Sandra Miljaković, šminkerka, koja je javnosti poznata i po vezi sa Viktorom Živojinovićem, sinom folkerke Lepe Brene.

One su bile u kostimima, većina devojaka je nosila plave perike, kao i Milica, te su do kasno u noć igrale, pevale i zabavljale se.

Milica je objavila i snimak iz ludog provoda, na kojem se vidi i Sandra, a uživale su uz popularne pesme, te se u jednom trenutku i Pavlovićeva latila mirkofona.

Podsetimo, o vezi sina Lepe Brene Viktora Živkovića i šminkerke Sandre Miljaković dosta se pričalo i pisalo, a par koji je bio pod budnim okom javnosti letos je odlučio da stavi tačku na svoju vezu. Iako su svi mislili da će nakon dve godine veze Viktor odvesti Sandru pred oltar, stvari su se iznenada promenile, a oni su se razišli.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading