Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Miloš Miletić

Jelena Karleuša važi za najekstravagantniju osobu na domaćoj javnoj sceni, a mnoge je ostavilo bet teksta kada su posle više godina, ugledali pevačicu na malim ekranima javnog servisa.

Povod je bio epilog u okviru jedne emisije, a tema je bila nedelja mode u Parizu, na kojoj je Jelena bila prava atrakcija:

Pečat Nedelji mode u Parizu dala je naša muzička zvezda Jelena Karleuša, ali ovog puta, na iznenađenje mnogih - u ulozi modela. Njen modni izraz prepoznat je širom sveta. Na pisti smo videli pravu modnu utakmicu: u napadu Jelena Karleuša, a u odbrani Vini Harlou i Georgina, supruga Kristijana Ronalda - čulo se u okviru priloga na RTS-u.

jelena

Jelena Karleuša, printscreen Instagram

 

Jelena je tada pozirala sa mnogobrojnim slavnim ličnostima poput supruge slavnog fudbalera Kristijana Ronalda, porno zvezde Mije Kalife, slavne mankenke Vini Halou.

Pod najvećim utiskom bio je bivši menadžer Nikola Formičeti, stiliste Lejdi Gage i aktuelnog modnog direktora Dizela i urednika „Voga“.

Podsetimo, JK je poslednji put gostovala na Javnom servisu Srbije u emisiji "Oko Magazin" 2021. godine, kada je govorila na temu muzike i sporta.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading