Anđela jovanović
Foto: Alo/Alo

Danas, 6. marta, počinje suđenje Anđeli Jovanović po tužbi Branislava Lečića, koji ju je tužio jer je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva", pa joj zbog uvrede časti i ugleda potražuje 300.000 dinara.

Ekipa Alo! portala nalazi se na licu mesta, a kako je u poslednjem momentu odlučeno, suđenje je bilo zatvoreno za javnost.

Anđela jovanović

Alo

 

Anđela je sada izašla zajedno sa svojim advokatom, te se on obratio pripadnicima sedme sile:

- Zadržaću svoj komentar u vezi odluke precednice suda da mediji ne prisustvuju istom - rekao je Anđelin advokat i dodao:

- Danas je održano pripremno ročište, na sledećem ročištu biće saslušan gospodin Branislav Lečić, tužilac. Daće izjavu u svojstvu parničke strane. Kao što je na svakom pripremnom ročištu, svaka strana predlaže svoje svedoke i svoje dokaze. To je učinila i tužilačka strana, to je učinila i naša strana. Moraćemo da sačekamo, nažalost, suđenje je odloženo tek za 30. septembar. To je prilično dug period, ali to je što je. Što se tiče ostalih izjava gospođe Anđele Jovanović, ona je već dala izjavu i zato smo odlučili da sada ne daje izjavu. Mogu samo da kažem da je pravo svakog umetnika da odluči da će učestvovati u nekom projektu ili ne. Za sada je to toliko, moramo sačekati za dalje - rekao je Anđelin advokat Goran Draganić za Alo!. 

Ceo intervju sa advokatom Anđele Jovanović možete pogledati u video prilogu na početku teksta.

On je saopštio da Anđela neće davati izjave za medije, te će samo davati svoje izjave na sudu.

A. J. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading