Anđela Jovanović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages
Branislav, Anđela

Foto: Alo/ilustracija

 

Danas, 6. marta, počinje suđenje Anđeli Jovanović po tužbi Branislava Lečića, koji ju je tužio jer je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva", pa joj zbog uvrede časti i ugleda potražuje 300.000 dinara.

U Prvi osnovni sud došlo je više od 10 Anđelinih kolega - Mirjana Karanović, Milena Radulović, Anđelka Prpić, Nina Janković...

Naime, Anđela objasnila da je odbila da glumi sa Branislavom "zbog neprijatnog događaja iz prošlosti".

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko Anđela za Blic, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

Podsetimo, producent serije "Radio Mileva" navodno je ponudio da Branislavu Lečiću isplati honorar, alo je on to odbio i zahtevao izvinjenje od koleginice.

Telegraf

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dejan

06.03.2024 11:40

Psihopata, koji bi morao da bude u zatvoru tuži glumicu zato što neće da radi sa njim. To može da se desi samo u državi gde tužilaštvo, sudstvo čak i vlast javno podržava nasilje, nemoral, kriminal. Ovaj silovatelj ne misli da se ustavi. Kad tad doći će na redu vaše ćerke, sestre, majke, žene ako ih imate.