Andrijana Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Andrijana Lazić tragično je izgubila život 10. januara ove godine u Dubaiju, a o razlogu njene smrti ne prestaje da se spekuliše.

Kako sada tvrde domaći mediji, mobilni telefon Andrijane Lazić nestao je iz policije u Dubaiju.

Andrijana Lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, porodični prijatelj trebalo je da preuzne pevačicine stvari iz policije u Dubaiju, a kada je došao po njih, telefona nije bilo. Navidno, izvesna Sara, poreklom iz Belgije, uzela je njen telefon ostavivši svoj broj telefona, na koji se nije javila.

- Taj detalj u vezi sa nastradalom pevačicom i dalje je misterija. Porodica je zahtevala da se preuzmu njene lične stvari iz policije i zamolili su prijatelja da to učini umesto njih. Otac Nebojša je tamošnjoj policiji, nakon što mu je javljeno da mu je ćerka stradala padom sa 24. sprata, zvanično poslao mejl u kojem je naveo ime čoveka koji će umesto porodice da preuzme lične stvari, ali mobilnog telefona nije bilo. To je odmah bilo sumnjivo. U policiji su dali kontakt osobe koja ga je preuzela i ostavila svoj broj. Kada su pozvali, broj je bio nedostupan - priča izvor upućen u ovaj slučaj.

Andrijana Lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, pevačicina smrt okarakterisana je kao nesrećni slučaj, a u krvi nije pronađeno prisustvo droge, alkohola ili nekih drugih lekova. U istragu su se uključili i FBI i DEA.

BOVUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading