Ljuba Perućica sa devojkom
Foto: Alo/Printscreen

Ljuba Perućica, uživa u skladnom braku sa svojom suprugom Katarinom Kolozeus.

Da između njih cveta ljubav i sklad, jasno je kao dan na osnovu sadržaja koji svakodnevno postavljaju na društvenoj mreži Instagram, međutim kako i obično biva kada se zaljubljeni malo previše opuste i krenu da uživaju u svim čarima ljubavi, nabaci se i neki kilogram viška.

Ljuba Perućica

Foto: ATA Images

 

Porodica je odputovala u Novi Pazar, izlet nije mogao da prođe bez degustacije dobro poznatog specijaliteta u Pazaru, a to su pazarski ćevapi, pevača nisu štedeli sa komentarima: “Dijeta ti je trajala kraće od reklame”, “Opet jedeš”, “Dobra ti je ova dijeta” "Šta će reći Kaća?" "Teške su ovo muke"... bili su samo neki, ali složićete se da svako ima pravo na jedan dan oduška. 

ljuba

Ljuba Perućica, printscreen Instagram

 

Podsetimo, Katarina je rešila da stavi tačku na sedelački način života i krene da radi na sebi punom paraom, pa se na pomenutoj objavi nadovezala:

Onda ponovo razmislim i kažem pa šta ako starimo, valjda treba da budemo zadovoljni sobom i da treniramo , da se hranimo zdravo? I eto tako vam ja odlučim da je vreme za promene i da okrećem novi list. Počinjemo da treniramo i da vodimo računa o ishrani. Na kraju dođe veče, “zavalimo se” u garnituru, pustimo seriju, pogledam Ljubu i pitam ga „šta ti se jede, ali molim te da je nešto konkretno sa puno sosića“. I eto, toliko od nas i našeg zdravog života. Izgleda da ćemo ipak biti debeli i srećni – dodala je Katarina.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading