Teodora Džehverović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Teodora Džehverović, veoma popularna među mlađom publikom, ne prestaje da intigira domaću javnost svojim izjavama, stajlingom a neretko i sukobima sa drugim kolegama na estradi.

Pevačica je nedavno imala brutalni okršaj sa svojom mlađom koleginicom Emom Radujko, a to ju je dovelo u sam epicentar dešavanja.

Važi za “opasnicu”, sa kojom definitivno nema šale, a sada je na Instagramu podelila fotku kako pozira u toaletu,ogledajući se u ogledalu, a imala je i komentar.

- Kaže snajka da budem kulturnija, a ja joj kažem do not mess with me! - uputila je svojoj snajki Adriani Kadar, putem pomenute mreže.

teodora

Teodora Džehverović, printscreen Instagram

 

Podsetimo, Teodora je nakon prozivki Eme Radujko, odgovorila javno na tvrdenje, govoreći da je Ema bila njen fan:

- Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru (menadžerku), a čula sam za nju tako što su mi ljudi pokazivali devojčicu koja se slika kao ja, oblači kao ja, igra kao ja i meni je to zaista bilo izuzetno simpatično tada. Nema potrebe da na pitanje "da li mene imitira" spominje stvari koje su potpuno nebitne, već treba da bude iskrena da je pre svega ovoga ona bila zaista moj fan i želela sve ono što sam ja ostvarila, isključivo svojim radom i trudom - jasna je Teodora, koja Emi, posle svega, ništa loše ne želi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading