Teya Dora
Foto: Stock/Foto: E Stock

Fanovi Anđele Ignjatović Breskvice, koja osvojila drugo mesto na takmičenju "Pesme za Evroviziju" pre nekoliko dana najavili su skup podrške za 9. marte ispred zgrade RTS. 

Danas su, fanovi pobednice Teya Dore najavili kontramiting na pomenutom mestu. 

Nećemo dopustiti nasilno dodeljivanje pobede "Paraskevi." Dođite u što većem broju da pokažemo da nas je više! Subota, 09. mart u 18h. Takovska, RTS - piše u pozivu Teya Dorinih fanova, koji se širi društvenim mrežama.

Teya Dora

Printscreen

 

Ovaj poziv na kontramiting protiv Breskvice, koju Teodorini fanovi nazivaju "Paraskevom", usledio je nakon što su Anđelini fanovi zakazali skup podrške, jer i dalje ne mogu da prihvate da nas "Gnezdo orlovo" neće predstavljati u Švedskoj.

Breskvica

Foto: printscreen/TikTok

 

Dana 02. marta "stručni RTS-ov žiri je učinio najveću krađu 21. veka, kad su pokrali Breskvicu i poslali tamo neku Teya Doru, umesto Breskvicu, koja je očigledno bila favorit iz naroda. Naš glas se mora čuti - stojalo je u objavi na Tiktoku, koji je vrlo brzo postao viralan.

Podsetimo, skup koji će se održati u znak podrške Breskvici podržala je i pevačica Maja Nikolić koja je svoje pratioce pozvala da joj se pridruže skupu. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading