Rada Manojlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Pevačica Rada Manojlović nakon raskida sa mlađim kolegom Hrisom Berkovićem nije pričala o novom dečku, a javnosti nije poznato ni da je imala nekoga, ipak Rada je nedavno uhvaćena sa misterioznim muškarcem.

- Trenutno nisam, ali mislim da kada se to desi i osetim da je to to, poželeću ozbiljnije stvari. Ne bih volela da provedem život sama, plašim se samoće i mislim da mi je sada vreme za brak i porodicu. Kada dođem s nastupa kući i legnem u krevet, ne mogu svoje pesme da zagrlim. Uspeh i publika su lepi, ali ako nemaš s kim da podeliš to, čemu sve? Pčela sam radilica, ranije to nisam osećala tako jer sam konstantno bila u nekoj mašini. Zahvalna sam na interesovanju publike za mene, ali mi fale porodica i ljubav - rekla je Rada.

Rada Manojlović

Printscreen

 

- Problem je samo u meni. Lepo mi je deda rekao posle prvog, drugog, trećeg: "Ako ti nijedan ne valja, onda je, ćerko, do tebe." Očigledno fantaziram... Stižu me godine, hoću da se smirim, da me neko mazi i pazi, da ne moram više sve sama. Trebalo bi da mi neko titra i da me razmazi - rekla je Rada, a zatim otkrila šta njen muškarac iz snova treba da poseduje.

- Neću da lažem, fizički izgled mi je najbitniji. Bilo je puno dobrih momaka koji su pokušavali da me osvoje, ali ako nema hemije, džaba sve. Ne mogu da se zaljubim u dobrotu. Mora da ima oči u kojima ću videti samo sebe i ceo svet. Mora da bude i lep i zgodan! Volim da mi zavide na izboru partnera, ali mi je važno da taj neko preuzme i deo mog tereta, obaveza, da idemo istim putem ka zajedničkom cilju - rekla je Rada tom prilikom za Informer.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading