Branislav, Anđela
Foto: Tanjug/Foto: Alo/ilustracija

Glumica Anđela Jovanović je odbila da deli scenu sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", što je izazvalo veliku pažnju javnostI, nakon čega ju je glumac tužio, o čemu je bruje svi domaći mediji.

Mnoge poznate javne ličnosti su javno podržale Anđelu u ovoj situaciji, ističući važnost njenog odlučnog stava.

Anđela Jovanović

Foto: Alo ilustracija

 

S druge strane, nakon što je slučaj privukao pažnju domaćih medija, sada i hrvatski mediji detaljno izveštavaju o ovom događaju, prateći tok tužbe koju je Branislav Lečić podneo protiv Anđele Jovanović.

Hrvatski mediji su takođe podsetili na situaciju koja se dogodila pre nekoliko godina, kada je glumica Danijela Štajnfeld optužila Lečića da ju je silovao 2012. godine, ali je Više tužilaštvo u Beogradu odbacilo taj slučaj.

Samo nekoliko dana nakon toga, i glumica Merima Isaković priznala je da je Lečić silovao 1978. godine, kada je imala samo 18 godina.

Podsetimo, Lečić je navodno trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za seksualno uznemiravanje, a kako je Anđela Jovanović odbila da se u istom kadru nađe s njim, producenti popularne tv serije našli su zamenu

Anđela Jovanović

Foto: Alo ilustracija

 

Anđela glumi u seriji od početka i produkcija je uvažila njenu molbu kada je rekla da ne želi da joj partner bude Lečić - kaže izvor za "Blic". 

Kako otkrivaju domaći mediji, Lečića je zamenio jednako popularan glumac Irfan Mensur, a sporne scene su već i snimljene i emitovane.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading