Jovana i Željko
Foto: Stock/E-stock

Pevač Željko Joksimović progovorio je nikad iskrenije o braku sa Jovanom, Evroviziji, ali i deci.

Željko se na samom početku razgovora prisetio kako je sa svojom sadašnjom suprugom tada delio binu pomenutog takmičenja, priznao da li bi opet pristao na to, a potom otkrio da li su deca nasledila talenat za muziku.

Ne bismo, to treba da budu drugi ljudi. Ne treba da se ponavljaju ljudi jer svake godine treba da bude unikatan par, trio ili kvartet voditelja koji ostanu upisani u toj nekoj istorijskoj knjizi “Evrovizije“. Te godine kada sam komponovao pesmu “Oro“, takmičenje je bilo u Beogradu, a dobio sam poziv da budem voditelj “Evrovizije“, domaćin, a onda su rekli “on ne može da vodi, zato što ima kompoziciju koja se takmiči i ne treba da bude pristrasan kada je glasanje“. Onda je pokojni Aleksandar Tijanić, koji me je pozvao da budem voditelj zajedno sa Jovanom, pitao tu referentnu grupu da li postoji to negde u pravilima da domaćim ne sme da ima kompoziciju, a oni su rekli da to ne piše u statutu. Onda molim vas glasajte da li Željko Joksimović može da vodi “Evroviziju“ i oni su glasali i rekli naravno da može. Od te godine postoji klauzula u evrovizijskim pravilima da voditelj ne sme da ima kompoziciju koja se takmiči. Na to sam ponosan, što sam uspeo da promenim malo pravila - rekao je Željko i dodao da je ponosan na decu jer više liče na majku:

TO ME JE BAŠ ZABOLELO! Željko Joksimović nikad otvorenije o detaljima iz porodice i braka, priznao šta su mu rekle ćerke

E-stock

 

- Apsolutno i na to sam baš ponosan jer više liče na mamu da to nije moglo da bude neprimećeno. Kosta je već treći razred muzičke škole, a Ana i Srna imaju te časove pripremno tako da će i one uskoro da krenu u muzičku školu, jako su muzikalne i dobro pevaju.

 

Joksimović se dotakao i koncerta u Osijeku i priznao da mu je to jedan od najemotivnijih nastupa u karijera, upravo iz razloga što su naslednice prisustovale istom.

- Napravili smo, zahvaljujući mom timu koji je došao malo ranije, specijalan doček i to ćemo pokazati u narednom periodu. Kosta je bio na mojim koncertima, ali Ana i Srna koje imaju šest i po godina nisu bile nikada. Kada mi je Ana jednom prilikom rekla citiram: “tata, kad ćeš da nas vodiš na koncert, znaš da nisi nikad“, to me je tako nekako zabolelo. Rekao sam u Osijeku mora da se desi. Zahvaljujući odličnoj organizaciji koncerta u Osijeku mi smo uživali u tom raspoloženju pre, tokom i posle koncerta da sam stvarno taj koncert upamtio i biće mi jako specifičan tokom cele moje karijere. Srećan sam zbog toga i oni su srećni - rekao je Željko između ostalog za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading