Andrijana Lazić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Andrijana Lazić tragično je izgubila život 10. januara ove godine u Dubaiju, a o razlogu njene smrti ne prestaje da se spekuliše.

Šta se desilo tog dana u Dubaiju još uvek niko zasigurno ne zna. Iz policije je pre nekoliko dana stigao izveštaj o smrti, u kome stoji da je u pitanju pad sa visine i nesrećan slučaj.

Postavljaju se mnoga pitanja, a nesumnjivo sve najviše zanima kako je došlo do pada, da li je neko to video ili nije? Odgovore na ovo i mnoga druga pitanja traži njena porodica a najviše njen otac Ivan Lazić.

Prema navodima bosanskih medija, koji se pozivaju na američke medije koji takođe prate ovaj slučaj,ono što je šefa policije u Dubaiju dovelo do toga da u prvi mah odredi zadržavanje Andrijaninih drugarica do okončanja istrage, bio je niz sumnji vezano za okolnosti pod kojima je nastupila smrt, piše "ozna.info".

Andrijana Lazić

Foto: Printscreen/instagram

 

Smrt žena se u ovom Arapskom emiratu retko ispituje, zbog postojanja određenih društvenih normi i običaja, te iz tog razloga posebno je interesantno da je slučaj Andrijane Lazić bio izuzetak. Za ovaj slučaj navodno su se zainteresovali pojedini pripadnici određenih i Američkih i Ruskih obaveštajnih službi, prvenstveno zato što je Andrijanin otac Nebojša Lazić, kao pripadnik MUP-a RS učestvovao u međunarodnim akcijama usmerenim u borbi protiv terorizma.

Sumnju policije u Dubajiju podgrejala je i zvanična potvrda pojave bar dve kriminalno-obaveštajne grupe koje bi mogle biti zainteresovane za smrt pevačice, jer bi njenog oca nanošenjem emotivnog udara, odvojili od poslova na koje je bio usmeren, navode mediji u Bosni.

U potrazi za odgovorom šta se to tačno dogodilo u istragu su uključeni DEA i FBI.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading