NEMAM OD ČEGA DA ŽIVIM, NISAM BIO U GOROJ SITUACIJI Potresna ispovest našeg glumca, zbog nemaštine se posvetio poljoprivredi
Printscreen

Naš mladi glumac Marko Vasiljević ostvario je zapažene uloge u filmu "Zaspanka za vojnike" i seriji "Ubice mog oca", a uloga koja ga je vinula u zvezde je Marko Smiljanić u seriji "Tajne vinove loze".

Iako vredno radi i u kontinuitetu snima, Marko je istakao da od honorara koji zarađuje jedva sklapa kraj s krajem. Na sreću, on se ne boji rada, te je prihod pronašao i na drugoj strani.

NEMAM OD ČEGA DA ŽIVIM, NISAM BIO U GOROJ SITUACIJI Potresna ispovest našeg glumca, zbog nemaštine se posvetio poljoprivredi

Printscreen

 

Naime, Marko ima svoje imanje na kojem je posadio orahe, te na taj način ostvaruje zaradu, a svojevremeno se osvrnuo i na svoj težak položaj kada su finansije u pitanju, te progovorio o poteškoćama.

- S tim sam počeo, ali mora puno da se ulaže dok se ne vide prvi prihodi od oraha. Za sada nemam rezultate. Trenutno radim samo ovu predstavu i mislim da od završetka studija nisam bio u goroj situaciji. S tim primanjima je nemoguće živeti kao podstanar u Beogradu. Tek u martu me očekuju tri projekta, do tada gledam da se preorijentišem ne bih li preživeo. Nisam neko ko očajava stoga nastojim da pronađem rešenje - istakao je on i dodao:

Marko vasiljević

Printscreen

 

- Ne bih o svom privatnom životu da pričam. Reći ću vam samo da sam srećan - zaključio je on za "Story".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading