SPREMAO SAM SE DA GA POSETIM, SADA JE KASNO! Hasan Dudić se oprostio od Zlatinog brata srceparajućim rečima
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Pevač Hasan Dudić bio je u braku sa pevačicom Zlatom Petrović, a danas je odjeknula vest da je pevačici preminuo brat, pa se Hasan oprostio od njega uz ove reči.

Iako je došlo do kraha ovog braka, pevači su ipak ostali u dobrim odnosima, pa se Hasan oglasio povodom vesti da je bivšoj suprugi preminuo brat.

Naime, Zlatin brat harmonikaš Đorđe Piloš pre nekoliko dana je primljen u bolnicu, zbog zdravstvenog problema sa kojim se bori već neko vreme.

Nažalost,  porodicu je zatekla tragična vest da je Zlatin rođeni brat preminuo, nažalost spasa nije bilo.

Evo kako je Hasan Dudić komentarisao ovu tužnu vest.

- Od sinoć ne prestajem da plačem. Otišao je moj Piloš. Mnogo mi je teško. Bio mi je kao brat. Čuo sam se sa Zlatom, pravo sa aerodroma je otišla u bolnicu, bila je na nastupu. Ona je bila uz njega i kada su ga smestili. Tužna je, još je u bolnici - rekao je pevač za domaće medije.

 

 

- Ona je mene smirivala, ja sam vrištao od plača. Spremao sam se da ga posetim, a sada je prekasno - zaključio je Hasan Dudić za Telegraf.

Dudić se od harmonikaša oprostio i javno, porukom:

- Dragi prijatelji, nema više najboljeg među najboljima. Harmonikaš i kompozitor Đorđe Đorđević Piloš nije više među nama, rođeni brat moje bivše supruge Zlate. Moja duša, moj Piloš... Neka je sa anđelima - napisao je pevač.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading