Ana i Predrag Rajković
Foto: Alo/Printscreen

Ana i Predrag Rajković nedavno su obradovili javnost radosnim vestima da će krajem avgusta dobiti treće dete, i to ćerkicu koju su sa nestrpljem čekali nakon sinova Relje i Tadije.  

Kako lepe vesti uglavnom idu jedna sa drugom, porodica je pre nekoliko dana uspešno privela kraju radove na porodičnoj kući koju su protekle godine pazarali na Kosmaju.  

Ana Rajković

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako izvor blizak porodici tvrdi, luksuzna nekretnina Rajkoviće je koštala više od pola miliona evra.  

- Njih dvoje oduvek su maštali o velikoj kući sa mnogo dece. Kada god bi pričali o tome, imali su jasnu sliku da žele kuću u prirodi daleko od gužve i grada. Nakon rođenja drugog sina, našli su baš takvu na Kosmaju i nisu hteli da propuste priliku da je potpuno renoviraju i naprave svoj mali raj daleko od svih. Kako je Kosmaj jedna od omiljenih lokacija za sve koji se odluče za život van grada, ogroman plac i kuća koju su kupili koštala ih je oko 200.000 evra, a potpuno renoviranje enterijera i eksterijera nešto više od 300.000 evra - navodi izvor i otkriva da porodični dom mladog bračnog para ima nešto manje od 900 kvadrata.  

SPREMNI ZA USELJENJE! Alo! saznaje: Rajkovići uložili više od pola miliona evra u novi dom na Kosmaju

Foto: Alo izvor

 

- Kuća je baš onakva kakvom su je zamišljali. Na spratu su čak četiri sobe kako bi svako dete kada poraste imalo svoj kutak i dva kupatila. Njihova bračna soba ima izlazak na veliku terasu, kao i pogled na dvorište, šumu i veliki bazen. Donji sprat urađen je kao otvoreni prostor kako bi mogli da okupljaju porodicu i prijatelje. Budući da su angažovali poznatog enterijeristu, ali i da Ana obožava da uređuje prostor, dom je spoj modernog i tradicionalnog, tačnije svega onoga što im se dopalo u svakoj državi u kojoj su živeli - kaže izvor i ističe da je Anin i Predragov cilj da se skuće u Srbiji.  

- Predrag je mlad dečko, ali mašta o tome da se po završetku karijere vrati u svoju zemlju. Ana ga u tome maksimalno podržava budući da su umorni od konstantnih selidbi na koje su primorani svaki put kada Peđa pređe u drugi klub. Sa decom su obišli ceo svet, živeli su na najprestižnijim lokacijama, i žive za dan kada će se skućiti jednom zauvek. Zato su i uložili tolike pare u dom na Kosmaju. Deca i porodica na okupu su im važniji od svega što su im doneli poslovni angažmani, pa nema sumnje da će uživati u plodovima svog rada kada god dođu u Srbiju i budu svoji na svom zajedno sa mališanima - zaključuje izvor za Alo!   

Ana Rajković

Foto: Printscreen/instagram/rajkovic__ana

 

Željni smo ženskog deteta  


Nakon što je objavila da čekaju devojčicu, Ana se oglasila za naš dnevni list i priznala da joj se ostvarila najveća životna želja.  

- Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija – istakla je manekenka za Alo! 

Piše: O. K.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading