Zlatina bratanica
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Brat pevačice Zlate Petrović, Đorđe Đorđević Piloš, preminuo je posle teške bolesti. On je, inače, bio talentovani harmonikaš i kompozitor, a i njegova ćerka koja nosi ime po tetki Zlati ima talenta za pevanje.

U želji da postane deo estrade Zlatina bratanica Zlata bila je takmičarka u Zvezdama Granda, ali žiri nije prepoznao njen potencijal i devojka nije prošla u dalje takmičenje. O tome je pre nekoliko godina govorila i sama Zlata i tada je istakla da svesno nije htela da urgira za bratanicu.

Zlatina bratanica

Preentscreen

 

- Poludela sam u trenutku i rekla sam sve što sam imala o Snežani i ne kajem se. Hoću da stavim tačku na to. Ne želim više da je spominjem. Nastala je tolika frka oko toga što sam rekla da mi se Snežana sveti preko dece. Nisam ja u tom filmu da pljujem kolege, ali to sam osetila u tom trenutku i rekla sam šta sam imala. E, sad, da li se naljutila na mene ili nije – ne znam, jer se nismo čule posle toga. Ja sam transparentna, nisam sa kolegama na ratnoj nozi, pa ni sa njom, uvek smo se javljale jedna drugoj kad se sretnemo na snimanjima, a šta će biti posle svega ovoga – ne znam. Nema razloga da nastavim da se prepucavam sa njom preko novina. Emisija „Zvezde Granda“ u kojoj je učestvovala moja bratanica i imenjakinja Zlata je emitovana i to je to. Neću da vodim tuđu brigu i tuđi život. Nisam ja ničija učiteljica, samo mi je krivo kada mi ljudi pričaju iza leđa - izjavila je pevačica tim povodom.

Podsetimo, Zlatinoj bratanici glasove su tokom takmičenja dale samo Viki i Bekuta, a Snežana je podvukla da ima dve pesme koje potpisuje njen otac, koji je danas preminuo, ali je otvoreno dodala da je glas izostao jer je loše pevala. To je Zlatu Petrović i te kako povredilo, pa je ubrzo potom javno prozvala Snežanu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading