Olja Crnogorac
Foto: Alo/Printscreen

Olja Crnogorac, nekada je važila za jednu od najlepših voditeljki i TV lica, međutim, već dugi niz godina ona je posvećena isključivo društvenim mrežama, a kako godine prolaze, složićete se ona je sve lepša.

Proslavljena voditeljka, naime, svojevremeno je majci čestitala rođendan i onlajn, te tako pokazala javnosti kako ona izgleda. 

Olja Crnogorac

Foto: Alo.rs

 

Ona je postavila fotografiju iz jednog restorana na kojoj je bila njena majka.

Složićete se da je Oljina majka, zaista lepa žena koja izgleda savršeno za svoje godine imajući u vidu da ima 58.godina.

olja crno

Olja Crnogorac, printscreen Instagram

 

- Mama, srećan 58. rođendan - poručila je ona tada, pa i zasigurno pokrenula pravu lavinu komplimenata za ovu, danas, još uvek prelepu šezdesetogodišnjakinju, a jedan od komentara bio je: "Jel ti ovo majka ili sestra, čoveče!"

Podsetimo, nedavno je gostovala u jednoj emsiji gde je pričala o muškarcima i ljubavnim promašajijma:

Posebno je prokomentarisala jedan video koji se odnosi izbor partnera i ljubavne promašaje.

- On se ne ljuti, ali se ljute moji roditelji. Snimam ih kad idemo na putovanja i stavim neke naše svađe... - rekla je Olja, pa dodala:

Nikad nemojte da dozvolite vam neko menja život i da postanete tepih. Mi žene smo spremne na sve zarad malo pažnje i ljubavi. Morala sam da poljubim i ja neki izvestan broj žabetina i muštikletina da dođem do onog pravog i da naučim naravno da cenim sebe, jer ako ne cenite sebe, niko vas neće ceniti - poručila je Olja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading