Ćerka Goce Tržan
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Goca Tržan neretko govori o svojoj naslednici Leni, a u rijalitiju "Moj savršeni brak", po prvi put, njena ćerka govorila je javno za medije i otkrila sve detalje njihovog odnosa.

Lena je otkrila kakav joj je odnos sa Radomirom, te da li ga zove "tata".

Dom Goce Tržan

Printscreen

 

Zovem ga Raki, Raša... Iskreno, čudno mi je da ga zovem tata. Nije mi biološki otac, ali nemam osećaj da to nije tako, jer se ponaša kao da mi je pravi roditelj. Živimo zajedno 9 godina. Nikada ga nisam nazvala očuhom. Zvuči mi nekako ružno. Imamo normalan odnos i znam da se moja mama i on vole i koliko god me nervirali, to je normalno. Ipak su roditelji.

Zatim je Lena otkrila koji roditelj je više "smara", te ko je najveći krivac zbog toga.

- Raša manje više, ali sve zavisi. Svako ima neke svoje momente. Kapiram da im možda nekad nije dan. U nekim stvarima je možda prestrog, ali u većini stvari je super i ne zabranjuje mi ništa. Samo me mnogo smara oko nekih stvari, možda nekad i preteruje. Mislim da su skroz korektni. Vole da treniraju strogoću, ali su skroz okej za većinu stvari i za skoro sve možemo da se dogovorimo.

Goca Tržan o braku

Printscreen

 

- U većini slučajeva se svađamo zbog gluposti. Na primer nisam stavila posuđe da se opere, ili sam zaboravila da nahranim mačke ili je mama zaboravila da mi naruči duks... Nekad nemam dovoljno slobode. U nekim situacijama oni misle da imam i dalje 7 godina i da ne mogu da odradim neke stvari sama, da ostanem kući predugo sama. Stalno me zovu da provere kako sam i da li sam zaključala vrata. Uglavnom mi kažu "Ostani do 22h 22:30h, nekad i do 23h", ali evo npr. Raša, za neke stvari, kad pretera "Gde ćeš", a ja krenula napolje i onda on "Pa ti previše izlaziš, vrati se do 21h, 21:30h", dok je nekad u fazonu "Vrati se kad hoćeš, samo mi se javi". Izlazila bih duže, mada ne mora da znači da bih svaki put ostala do kasno. Nit mislim da treba da me svaki put puštaju da ostajem do kasno.

Lena je priznala da se više svađa sa Gocom, a evo i zašto.

- Više se svađam sa mamom. Ne samo zbog ocena, zbog nekih gluposti. Zato što menja tako nekad mišljenja i čas mi nešto da pa ne da, to ja vidim kao hir. Iako je ona uvek tu da se porazgovara sa njom i potpuno je kul u nekim stvarima, ali ima trenutaka kada ne može da joj se kaže, jednostavno. Prosto, tera svoj neki inat. Ne radi to svaki put, ali nekad, definitivno da. Teram i ja njoj inat. Redovno. Ne zabavlja me to, ali jednostavno, kad pretera, onda ću i ja da preteram. Šta drugo mogu? Možda nekad ne ispadnem prema njima korektna.

Ćerka Goce Tržan

Printscreen

 

- Iskreno svaki put prvo pomislim, to namerno radi. Ali realno možda se ona samo uplaši za mene. Iako je kapiram, uvek ću reći da mi tera inat. Kao što će svako dete pomisliti. Ja znam da ona brine, ali realno uvek ću pomisliti da mi sve to radi, samo da njoj ne bi bilo dosadno u životu.

Za kraj je otkrila kako bi ona volela da se Goca ponaša prema njoj, kako bi njihov odnos bio bolji.

Od mame bih volela da me malo više sluša, a da manje priča. I da kao što ona meni kaže "Sad normalno pričamo, ne napadam te", da isto i ona to primeni, jer ni ja nju ne napadam svaki put.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading