Ana
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Ana Nikolić na svom Instagram profilu podelila je prepisku sa bivšim mužem, reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru.

Mnogi su na osnovu njene objave pomislili da joj je Rasta oduzeo starateljstvo nad detetom, ali se potom oglasila i otkrila da njoj pripada starateljstvo.

Ana Nikolić

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, devojčica je navodno bila kod oca, te se u prepiskama vidi da on govori Ani da će moći da je vidi sledeći put preko Centra za socijalni rad. Ona je potom objavila da su je izbacili iz roditeljskih grupa predškolske ustanove koju Tara pohađa.

Ona je sada, nakon porodične drame, na svom Instagram storiju podelila video snimak koji je snimio njen prijatelj, a na kojem je u kafani sa prijateljima.

Kako se vidi na snimku oni sve vreme ćaskaju, a u jednom trenutku mu pokazala poruke na svom telefonu.

- On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo nad Tarom. To je jedina istina i treba da se zna - rekla je pevačica za "Pink" i dodala:

- Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narkotrafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading