Elena Kitić
Foto: Alo/Printscreen

Elena Kitić, popularna pevačica, ne prestaje da intrigira svojom nesvakidašnjom lepotom i egzotičnim izgledom, a svakom novom objavom, potvrđuje zbog čega se smatra jednom od najlepših žena na javnoj sceni.

Kitićeva je podelila na svom Instagram nalogu fotografiju, koja je raspametila apsolutno sve njene obožavatelje, a komentari su se samo nizali, a ono što su svi primetili, da Elena sve više liči na svoju majku Martu Savić, jedan od komentara bio je: Lakše malo, Elena!

elena

Instagram/elena kitić

 

Inače, u svoj izgled Elena ulaže dosta novca. Osim što troši na skupe krpice, novac očigledno rado daje i na plastične operacije. Povećala je usne, a spekuliše se da je radila grudi, zatezala kapke i smanjila nos.

Podsećamo, Elena je ozvaničila nedavno i svoju vezu sa Mihailom Vujićem, poznatijeg kao Mixa, a njeni roditelji su to oberučke podržali:

- Eleninog dečka sam upoznao, Miksu, fin dečko. To joj je trenutni dečko, bavi se muzikom... Ja se u njene izbore ne mešam, povezivali su je sa svakim mogućim. Zato i beži od medija. Ona nema iza sebe ružnih mrlja. Da li će sa ovim dečkom biti dan, dva, godinu, to je njen izbor - a sa druge strane, Marta i te kako navija za sreću u ljubavi svoje mezimice - izjavio je pevač jednom prilikom.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading