Ana Nikolić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Skandal oko pevačice Ana Nikolić, nakon što je danas objavila prepiske sa Rastom, a potom otkrila i da je izbačena iz svih grupa iz vrtića koji je pohađala njena ćerka Tara, ne jenjava.

Tarina učiteljica ju je izbacila, pevačicu je ovaj potez i te kako iznenadio, a sada se oglasila i komšinica Nikolićeve.

Anu zapravo viđam baš često, generalno to je obično kako šeta svoju ćerkicu ili je vozi negde. U suštini uvek, a kada je vidim uvek je sa ćerkom - rekla je Anina komšinica i dodala:

Ana Nikolić

Foto: Ataimages

 

- Iskreno, baš mi se čini kao požrtvovana majka. Stvarno se vidi da voli svoje dete. Uvek je sa njom, kad god je sa njom vidim je da se smeje, uvek joj drži neku hranu, igračke.

Oni su otkrili i da Ana ispred zgrade nikada nije pravila incidente.

- Ne da ja znam, šta više mi u komšiluku je smatramo svi požrtvovanom i mirnom ženom. Nismo čuli ni za kakav incident - rekli su oni za Telegraf.

Ana Nikolić

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Nikolićeva je još jednom udarila na Rastu, dodavajući mu niz ružnih epiteta. 

- Dakle, ovo je nedopustivo da čak i škola blokira majku koja je žrtva psihičkog maltreta sedam godina. Divna škola. Od danas Tara neće ići u školu koja podržava oca i barjo - trafikanta i konzumenta. Hvala, doviđenja. Ja sam Ana, Tarina mama - napisala je Nikolićeva u opisu snimka na kojem je sa ćerkom.

Inače, ovo nije prvi put da se oni prepucavaju preko medija i društvenih mreža, a Ana je i prošle godine objavila skandaloznu prepisku sa bivšim suprugom. 

Podsetimo, Ana je pre nekoliko meseci oplela po Rasti na svom Instagramu i tada ga nazvala manipulatorom i spomenula njegovo hapšenje. Kako je napravio autobiografski film, ona je tada navela da neće moći da spominje nju u filmu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading