Rlja zategao obraze
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Pevač Relja Popović tumači glavnu ulogu u filmu Videoteka, a domaćim medijima otkrio je utiske sa snimanja, pa pomenuo suprugu i najavio nove singlove. 

- Gledao sam film u više faza dok se radio. Ovo je jedna urbana bajka sa elementima više žanrova, tri priče različitih epoha. Nije baš da dovedemo decu, ali nije ni da se plašimo kada ga odgledamo -  kazao je Relja koji je crvenim tepihom prošetao sa svojom izabranicom sa kojom ima dve ćerke.

- Relativno često idemo u bioskop. Uvek kada imamo vremena i ima nešto dobro nađemo način. Nikolija je došla da uživa i pogleda film, zanima me njen komentar svakako. Često razmenjujemo mišljenja -  rekao je Popović, a na pitanje kako se njih dvoje opuštaju rekao je:

- Kada odemo negde gde nas niko ne zna, recimo u Madrid - istakoa je reper.

Nikolija i Relja

Foto: ATA Images

 

Relja je upisao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, ali ga je život odveo putem muzike. Na pitanje kada bi morao da bira, koju karijeru bi izabrao, odgovara:

- Život mi je nametnuo da je muzika primarna ali nikada se ne zna u kojem smeru će dalje teći. Otom potom. Trenutno sam u studiju, do leta će sigurno biti singlova - kazao je Popović.

Reper je otkrio i šta mu je to bilo najteže tokom stvaranja ovog filma.

- Što se uloge tiče ništa nije bilo teško, više je težak taj proces od ideje do realizacije. Težak je put da u Srbiji dođeš do premijere - rekao je Relja.

A na pitanje da li ima neki strah u životu rekao je sledeće:

- Možda nije strah ali ne volim kornjače. Nekako su mi, ne znam kako da objasnim - zaključio je Relja za Blic. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading