lidija vukićević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Lidija Vukićević, godinama unazad važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, nije ni čudo, imajući u vidu da izgleda savršeno, iako snažno gazi sedmu deceniju.

Za glumicu je definitivno vreme stalo, jer izgleda sve bolje i bolje.

Lidija Vukićević

Alo! Dejan Briza

 

Na društvenoj mreži Instagram postavila je fotografiju koja je doslovno dovela mreže do usijanja, a komentari su samo pljuštali.

Lidijina nesvakidašnja frizura njen je zaštitni znak, ali ono što takođe dolazi u prvi plan jeste vitka linija na kojoj bi joj mogle pozavideti čak duplo mlađe.

Lidija je u crvenom kupaćem kostimu pozirala u đakuziju, a svi su komentarisali da na njoj nema gram celulita i da je “nerealna”, glumica je zadigla nogu i naslonila se na zid , a bujne grudi samo što nisu ispale iz grudnjaka. 

Glumica je svesna svog izgleda, te se ne libi da neretko pokazuje svoje telo na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Lidija je vegeterijanac, što joj jako prija, a uspela je da skine veliki broj kilograma kada je prestala da jede meso, pa je jednom prilikom otkila i kako: 

- Uvek osluškujem svoje telo, pa sam u poslednje vreme promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala "Bolji život" - izjavila je jednom prilikom Lidija.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading