SENIDAH PRIZNALA DA JE SLABA NA DONČIĆA Pevačica se javno obratila košarkašu, evo o čemu se radi
Foto: Alo/Promo

Slovenačka pevačica Senidah ne krije da je i te kako slaba na košarkaša Luku Dončića. Ona je danas, na njegov 25. rođendan, objavila novu pesmu koja je upravo njemu posvećena. Numera nosi naziv "77" i govori o mladom košarkašu. Inače, Dončić na dresu nosi broj 77.

U objavi pevačice vidi se Luka koji gađa na koš, ali i Senidah koja ga bodri iz prvog reda.

SENIDAH PRIZNALA DA JE SLABA NA DONČIĆA Pevačica se javno obratila košarkašu, evo o čemu se radi

Promo

 

- Srećan rođendan, mišica! Voli te tata - poručila mu je pevačica, a u opis objave dodala je i tag Lukinog oca, Saše Dončića, takođe košarkaša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Luka je repostovao objavu uz emotikone vatre.

Podsetimo, kako su mediji nedavno preneli Senidah je navodno fizički napadnuta isped jednog austrijskog kluba u kome je trebala da održi nastup. Kako se navodi, navodno je išamarana.

- Senidah je došla na vreme i sela u bekstejdž. Ništa nije ukazivalo na to da će se te noći desiti skandal. Možda pola sata pre nego što je trebalo da počne da peva, do ulaza u klub je došao jedan luksuzni automobil s bosanskim tablicama. Jedan čovek iz tog auta je otišao do ulaza u bekstejdž i pozvao je da odmah izađe. Ona je to uradila i rekla ostalima da se vraća brzo, čim završi razgovor. Kad je izašla, taj čovek ju je ošamario. Senidah se toliko zbunila da nije mogla ni da reaguje. Počeo je da viče na nju da se pravi mnogo pametna i da dobro zna da ima zabranu da peva. Pokušavala je nešto da mu objasni, ali nije mogla da dođe do reči. Dva, tri puta ju je baš jako išamarao. Taj lik joj je rekao da joj je ovo poslednje upozorenje i da odmah ode da kaže gazdama kluba, koji su s naših prostora, da neće moći da peva to veče i da joj nije dobro. To je i uradila, a zatim je preplašena s njim otišla u auto - istakao je sagovornik svojevremeno, a zatim objasnio da je pevačica posle nekoliko dana kontaktirala s ljudima iz kluba i vratila im kaparu, preneo je Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading