Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jovana Jeremić, iako je odnedavno u "mediskoj ilegalI", vrlo je ažurna na svojim društvenim mrežama, gde svakodnevno deli svoje dnevne rutine iz privatnog života.

Popularna voditeljka i TV lice, ovog puta podelila je na svom Instagram nalogu kadrove iz teretane, koji su odmah postali viralni a njenu vitku liniju, nije moglo neprimetiti.

jovana

Jovana Jeremić, printscreen Instagram

 

Jovana je sudeći po kadrovima, imala ozbiljan trening, jer je bila oblivena znojem a u prvom planu bila je njena zategnuta zadnjica i grudi.

Voditeljka je imala i zanimljivu poruku za svoje pratioce.

jovana

Jovana Jeremić, printscreen Instagram

 

Komandant je spreman. Ako hoćeš da budeš komandant, prvo moraš da budeš najsposobniji vojnik u grupi - napisala je Jovana.

Osim što se "povukla" iz javnog života, voditeljka je rešila da se pozabavi i režimom ishrane, tačnije da redukuje svoj doručak, pa je pokazala i primer svog jelovnika.

jovana

Jovana Jeremić, printscreen Instagram

 

Podsetimo, Jovana i Dragan, podsetimo, ističu kako jedva čekaju da dobiju dete. Pisalo se da Jovana navodno čeka kraj 2025. ili početak 2026. godine da bi tada ostala trudna, jer su joj tih godina povoljni astrološki aspekti za proširenje porodice.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading