Ivana Dudić
Foto: Alo/Foto: Alo!

Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred, reči su vojvode Živojina Mišića koje oduševljavaju i glumicu Ivanu Dudić. Ona je u našoj emisiji „Zakuvavanje“, između ostalog, ispričala da joj je vojskovođa kojeg po hrabrosti i junaštvu pamti Srbija omiljena istorijska ličnost:   

- Bukvalno sam u dva dana odgledala novu seriju „Vreme smrti". Prati se rat 1914, Živojin Mišić. Sve je bio, političar, vojskovođa. Takva pamet, takva taktika... To mi je fenomenalno. Takav strateg! Sjajno! Toliko sam uživala. Pokojni Žarko Laušević ga je igrao.

Dok je pravila rozen tortu, Dudićeva je odgovorila i na pitanje da li bi prihvatila ulogu kada bi joj ponudili da glumi neku političku ličnost.

- Volela bih, naravno. To je čast, privilegija. To je, pre svega, teško igrati. Treba opravdati poverenje. Ako dobiješ neku poznatu javnu ličnost koja je značajna za naš narod, to je divna stvar - odgovorila je poznata glumica.

Kada je reč o muškarcima koji privlače njenu pažnju, Dudićeva je rekla da od partnera očekuje tri stvari:

- Treba samo da me razume, da me nasmeje i da me poštuje. To od mene dobija zauzvrat, tako da toliko očekujem i od njega. Samo to. Ne tražim mnogo.

Ivana Dudić

Foto: Alo!

 

Ispričala nam je i da je staromodna kada je reč o ljubavnim odnosima, da prva ne prilazi muškarcu. Otkrila je i da ne voli muvanja preko društvenih mreža. Prevare i izdaje ne prašta:

- Nikada nisam bila prevarena, bogu hvala, ili imala tako neke neprijatnosti, ako me neko i povredi, ja se samo sklonim. Mislim da je to najgora kazna za svakoga.

Dudićevu smo pitali i da li je nekada dobila nepristojnu ponudu od nekog političara i kako bi na nju reagovala, a odgovor na ovo pitanje možete saznati u emisiji „Zakuvavanje“, koja se emituje svake srede u 20 sati.

Meso nije okusila pet godina

Poseban režim ishrane i treninzi zaslužni su za vitku liniju poznate glumice.   

- Meso ne jedem, ima već nekih pet godina. Nisam prestala sa tim iz nekog uverenja, jednostavno sam osetila da mi tako prija. Nedavno sam kontrolisala krvnu sliku. Verujte mi, bolja mi je nego kad sam jela meso - navela je glumica.

Samo se tetke plašim

Dok je spremala poslasticu, koja joj je inače omiljena, Ivana Dudić je priznala da strahuje od tetkinog suda.

- Moja tetka pravi najbolju rozen tortu. Znam da moja neće ispasti kao ta njena... Vidim da nije kao tetkina. Nema veze, dala sam sve od sebe, stvarno. Ajde sad, Bože pomozi - rekla je Dudićeva pre nego što se prekrstila i probala kolač.

Emisiju sa Ivanom Dudić možete pogledati na početku teksta ili na našem zvaničnom YouTube kanalu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading