Mima Karadžić
Foto: Stock/E-stock/Časlav Vukojičić

Glumac Mima Karadžić se sve češće na svečanim događajima pojavljuje u pratnji 35 godina mlađe partnerke, ujedno i koleginice, Nataše Stanišić.

Zajedno su došli i na premijeru filma „Jorgovani“ u kojem Mima igra producenta. Glumački par nije bio raspoložen da pozira foto-reporterima na crvenom tepihu, ali su uslikani pre početka projekcije. I dok je Mima nosio košulju boje vina uz odgovarajući sako, Nataša je obukla belo - crnu kombinaciju. U prvom planu je bilo njeno poprsje, a ogroman dekolte je ukrasila velikom, bisernom ogrlicom.

- Jedno od najzabavnijih snimanja do sada - opisao je Mima rad na filmu „Jorgovani“, a njegovi prijatelji su nedavno otkrili da s Natašom provodi sve više vremena.

Mima Karadžić

Printscreen

 

- Vratila mu je osmeh na lice, baš je bio potonuo posle Lauševe smrti - rekao je izvor blizak glumačkom paru koji je u vezi, još malo, pa dve godine.

Upoznali su se na snimanju serije „Zakopane tajne“ u kojoj su oboje igrali.

Za razliku od Nataše, o čijem ljubavnom životu pre Mime se ništa ne zna, makar ne javno, o njegovim donžuanovskim podvizima mogli bi tomovi da se ispišu.

Jedina koja je Mimu odvela kod matičara, bila je lepa crnka, takođe glumica, Sunčica Đurić. Upoznali su se na letovanju u Herceg Novom, a posle nekoliko meseci, na Aranđelovdan, krsnu slavu Karadžića, venčali su se Beogradu. Kum mu je bio Žarko Laušević, a mlada je bila neobično obučena - u roze venčanici.

O venčanju, posebno o dvodnevnoj žurki koja ga je pratila, i kojoj su prisustvovale brojne kolege, pričalo se godinama. Nažalost, razveli su se posle dve godine, a Mima je tek nedavno otkrio nekoliko detalja u „Bazaru“

- Muci Draškić, tadašnji upravnik Ateljea 212, u kome smo slavili svadbu, došao je da mi čestita i rekao “Odlična žurka, zakuni se da ćeš napraviti još bolju kada se budeš razvodio“. Nisam ga poslušao jer je razvod uvek tužna stvar i meni je pao sa suzama u očima, ali sam tada shvatio šta je hteo da mi kaže.

Mima Karadžić

Printscreen

 

Istom prilikom je istakao:

- Bio sam u braku sa jednom divnom ženom sa kojom sam 1992. godine imao svadbu za pamćenje. Mnogima je bilo čudno što o tome nisam govorio, a moj rezon je taj da ona kao osoba koja nije javna ličnost i koja je posle mene zasnovala novi život, nije dužna da nailazi na bilo kakve informacije o sebi u

medijima koje bi iznosio njen bivši muž - obrazložio je godine ćutanja na ovu temu.

Od te 1992. do danas, kroz njegov život i krevet prošle su brojne lepotice, mahom mlađe od njega. Retko koju je predstavio kao devojku, kamoli kao buduću suprugu. Izuzetak je bila 33 godine mlađa advokatica Nevena Matić sa kojom je 2017. godine planirao da stane na ludi kamen.

Mima Karadžić

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Ali, Mima je Nevenu ostavio, maltene uoči venčanja. Mediji su to objavili, on je potvrdio, ali do danas se ne zna zašto. Jedino što je sigurno, a što je takođe otkrio u intervju za „Bazar“ je da više ne namerava da se ženi.

- Imao sam tu sreću da sam nekoliko puta u životu doživeo tu veliku i pravu ljubav. Nije mi bio potreban papir da bih im pokazao da ih stvarno volim, prosto smatrao sam da to ne bi te ljubavi učinilo većim i boljim - naveo je Mima koji u aprilu puni 69 godina.

E. P.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading