Hanka Paldum
Foto: Printscreen/Printscreen

Hanka Paldum, godinama važi za "kraljicu sevdaha", a posebnu emociju u njenim vanvremenskim hitovima daju joj bolne traume iz prošlosti.

Pevačica svoj privatni život, krije kao "zmija noge", a posebno je zanimljivo da za sve ove godine, imali smo malo prilike da vidimo i njenu decu.

Hanka danas ima dvoje dece, ćerku Minelu i sina Mirzada, oboje iz prvog braka, sa Muradifom Brkićem.

Hanka Paldum

Printscreen

 

Ovu zvezdu, život nije mazio te je više puta javno govorila, da dok je gradila karijeru, njen suprug umesto da joj bude najveća podrška, on joj je slao ultimatume da bira između braka i muzičke karijere, a inače podsećamo da se udala upravo za ljubav iz školskih klupa.

Svoju decu dobila je nakon udaje, a jednom prilikom govorila je da su joj porođaji bili izuzetno teški:

 

 

- Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam se smatrala pre svega suprugom, a tek onda umetnicom - rekla je Hanka jednom prilikom.

Inače, Mirsad je imao probleme sa zakonom, kada je optužen da je sekusalno zlostavljao i primorao devojku na intimne odnose, a nekoliko godina ranije, hapšen je zbog posedovanja heriona.

ZBOG SINA KUĆA JOJ JE BILA ZAVIJENA U CRNO, A ONA JOJ JE SVETLA TAČKA! Evo kako izgleda ćerka Hanke Paldum

Printscreen

 

Ćerka je ipak, svetla tačka ove porodice, pa imamo priliku da je vidimo na raznim manifestacijama i okupljanjima, a mnogi komentarišu da je poput manekenke.

 

 

Podsetimo, neki kažu da likom poseća na majku, a jednom prilikom je učestvovala i kao manekenka u njenom spotu za pesmu "Niko kao majka".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading