Olja Crnogorac
Foto: Alo/Printscreen

Olja Crnogorac, bivša voditeljka i TV lice, godinama se bavila medijskim poslom, a onda je preko noći rešila da se povuče i stavi tačku na voditeljsku karijeru.

Nekada je žarila i palila, bila omiljeno lice na "malim ekranima", a danas imate priliku da je viđate samo, na društvenim mrežama, gde je posebno ažurna.

Olja Crnogorac

Printscreen Amidži šou

 

Olja gotovo svakodnevno postavlja sadržaj svojih rutina, a nedavno je gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde se vodila opšta polemika o njenom Tik Toku kao i sadržaju koji plasira.

Posebno je prokomentarisala jedan video koji se odnosi izbor partnera i ljubavne promašaje.

- On se ne ljuti, ali se ljute moji roditelji. Snimam ih kad idemo na putovanja i stavim neke naše svađe... - rekla je Olja, pa dodala:

- Nikad nemojte da dozvolite vam neko menja život i da postanete tepih. Mi žene smo spremne na sve zarad malo pažnje i ljubavi. Morala sam da poljubim i ja neki izvestan broj žabetina i muštikletina da dođem do onog pravog i da naučim naravno da cenim sebe, jer ako ne cenite sebe, niko vas neće ceniti - poručila je Olja.

LJUBILA POGREŠNOG, PA PROŽIVELA LJUBAVNI DEBAKL! Olja Crnogorac kivna na  muški rod, pale teške reči

Printscreen

 

Podsetimo, nedavno je Olja postavila na svom TikToku snimak gde je javnosti otkrila kako joj je najbolja drugarica vračala.

Izvinite dame što mi mozak brzo radi, što znam sve šale, što me bog dao mršavu i sa životom kakav imam, sve sam htela i delila sa vam uvek do kraja - potišteno je ispričala Crnogorčeva apropo ove situacije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading