Katarina Živković
Foto: Alo/Printscreen

Vest da je pevačica Katarina Živković u drugom stanju juče je odjednula u medijima. 

Ona je lepu vest potvrdila za Alo!, te je istakla da je svoj privatni život krila od očiju javnosti. 

Katarina je već duže vreme u vezi sa muškarcem kog još uvek ne želi da predstavi javno, a koliko je njihova romansa ozbiljna nedavno je govorila i sama pevačica. 

- Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor", rekla je prvo Živkovićeva."Od njega sam dosta učila i učim još, tako da sam jako srećna što ga imam - dodala je pobednica rijalitija "Farma" za "Grand".

Katarina Živković

Foto: Printscreen/instagram

 

S druge strane, njeni susedi kažu da postoji momak kojeg viđaju s vremena na vreme.

- Radi ona, ima nastupe. Često je vidimo da odlazi uveče ali se verovatno povukla iz javnosti i medija. Rano je ušla u svet šoubiznisa i verujem da joj je dosadilo. Znam da je bila razočarana u to kako funkcioniše šoubiznis, da produkcijske kuće i menadžeri uzimaju više novca nego sami pevači. Ja sam je slušao sa društvom na splavovima u Beogradu, i meni ona pravi top atmosferu - rekao je izvesni Nikola u blizini Kaćine zgrade za domaće medije.

Susedi kažu da su joj roletne uglavnom spuštene u stanu.

- Ona verovatno noću radi, pa danju spava i zbog toga spusti roletne da je ne budi svetlost. Težak je to posao kada ti se poremeti bioritam jer ne vidiš 'belog dana'. Nedavno sam je videla, mnogo je mršava. Lepo izgleda ali je nekako mnogo kilograma izgubila. Kažu da ima dečka i da dolaze kod nje uglavnom uveče. To su mi rekle ćerke, ali ja nisam videla - kaže komšinica Dana.

Katarina Živković

Printscreen

 

Ovu priču potvrdilo je još nekoliko komšija koje kažu da je pevačica u vezi sa momkom malo starijim od nje.

- Ranije smo ga retko viđali, ali poslednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Deluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom iza njega ostane oblak parfema - kaže mladić koji radi u obližnjoj pekari za "Blic". 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Дуле

28.02.2024 10:02

Ако још није удата надам се да ће да пожури, да се дете не би родило ванбрачно.