KEBA JAVNO PODRŽAO BEKUTU NAKON SKANDALA SA TAKMIČARKOM! Pevač rekao svoje mišljenje, na ovo se posebno osvrnuo!
Foto: Alo/Dejan Milićević

Nastavljeno je snimanje muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a među prvima je u Grandov studio stigao Dragan Kojić Keba, vidno raspoložen, pa je tom prilikom i proćaskao sa novinarima.

- A, šta vam kažem, lepi ste i divni ste! Lepo je vreme, sunce - kazao je Keba sa osmehom.

Nakon malo šale sa novinarima, Keba je otkrio da li je saglasan sa koleginicom Anom Bekutom kada su u pitanju stajlinzi takmičarki.

- Ne znam, u ovoj emisiji koja je emitovana sam rekao da nemam nameru da komentarišem stajling. Rekao sam svim takmičarima, bilo da je muško ili žensko, da su najvažniji srce i glas, a na trećem mestu je mozak - poručio je član žirija Zvezda Granda, pa uputio savet takmičarima.

KEBA JAVNO PODRŽAO BEKUTU NAKON SKANDALA SA TAKMIČARKOM! Pevač rekao svoje mišljenje, na ovo se posebno osvrnuo!

Foto: privatna arhiva

 

Moj savet je da najmanje vode računa o stajlingu, e tek kad dođu negde pred kraj, u finale, bar po mom mišljenju, treba tad da im se dodeli jedan stručni tim koji će da ih savetuje. Inače, ovako ako im budemo pričali svi o stajlingu onda im se odvlači pažnja. Mislim, ja tako ramišljam - kazao je Kojić.

Budući da Keba važi za jednog od najstilizovanijih pevača na estradi, pripadnici medija našalili su se sa njim da će na snimanju da zaseni Milija i Bosanca.

- Njih niko ne može da zaseni, oni su šampioni! - sa osmehom je poručio Keba, rekao je Keba za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading