TOŠIĆ SE UGLEDAO NA KARLEUŠU! Fudbaler počeo da ulaže u ulepšavanje, evo šta prvo menja na sebi
Alo

Duško Tošić važi za velikog zavodnika i miljenika među "slabijim polom". Iako i sad izgleda odlično zašta je zadužena njegova dobra ishrana i redovan trening, ipak za neke stvari nije dovoljna disciplina.

Bivši fudbaler je na svom Instagram nalogu postavio fotografiju sa jedne turske klinike, gde je po svemu sudeći otišao da odradi transplataciju kose.

duško

Duško Tošić, printscreen Instagram

 

Ova fotografija je podstakla mnoge spekulacije, da je Tošić odradio ili se priprema da odradi pomenuti zahvat, imajući u vidu da se fotografisao sa jednim od najcenjenijih turskih lekara i fudbalerom Hatibom Hatčinsonom.

Doktor je na svom poslovnom nalogu uz fotografiju napisao i kratak komentar:

- Drago nam je što smo na našoj klinici mogli da ugostimo Duška i Hatibu  - stoji u opisu pomenute objave.

Iako do sada, nije uočeno da fudbaler ima problema sa rastom ili opadanjem kose, nakon ove fotografije, mnogi nagađaju da je moguće da je Tošić, išao logikom, da je bolje sprečiti, nego lečiti.

Podsetimo, Jelena Karleuša je u iskrenoj ispovesti priznala je da je sa nekadašnjim fudbalerom Duškom Tošićem u braku samo na papiru, te da je ona ta koja njega i dalje voli, ali da ljubav nije obostrana.

Jelena i Duško

Foto: Printscreen/instagram

 

Mi smo u braku. Ja mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli. U braku smo pro forme. Krenuli smo svojim putevima, iako živimo u istoj kući. Najviše smo zbog dece pod istim krovom. Atina i Nika zaslužuju da su pored mame i tate. Duško je otac moje dece i za njega bih dala život. Primila bih metak za njega - rekla je Jelena za Informer.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading