Milan Stanković
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Milan Stanković, po svemu sudeći, odustao je od monaškog života iako se godinama spekulisalo i provlačilo svašta, da se pevač okrenuo Bogu i veri, sada je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da uveliko radi na novim pesmama.

Prema nezvaničnim informacijama, Stanković se vraća na velika vrata, a saradnja sa Bubom Korelijem i Džalom, biće mu odskočna daska i vetar u leđa za povratak.

Milan Stanković

Printscreen

 

Podsećamo, oni su već imali saradnju, a pesme broje višemilionske preglede na društvenoj platformi Jutub.

Izvor blizak Stankoviću otkriva detalje nove saradnje:

- Pesma će biti neviđeni hit. Svi koji su je čuli su oduševljeni. Ceo projekat se drži u strogoj tajnosti. Milan je zbog pesme više puta odlazio u Sarajevo, ali je sada sve završeno. Sad samo ostaje na Milanu da odluči kad će je objaviti, ali nema sumnje da će ova stara-nova saradnja izazvati pravi bum na estradi. Pomirenje i kraj rada na pesmi, oni su zajedno proslavili na večeri u jednom od najboljih sarajevskih restorana - priča zvor za Kurir, pa dodaje:

OBRT! MILAN STANKOVIĆ IPAK NE IDE U MONAHE! Pevač batalio veru, rešio da se vrati na estradu u velikom stilu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pre same nove pesme, Džala i Buba s Milanom pripremaju još jedno iznenađenje, a to je da će u etar pustiti i prvu, staru verziju pesme "Pablo" i to kao remiks. Ova verzija je svojevremeno "procurila" na društvenim mrežama u demo verziji, ali je na kraju puštena sa novim aranžmanom, iako su mnogi tad tvrdila da je ta verzija bila mnogo bolja. Milan je do sad više puta menjao svoje planove oko povratka na scenu. Tako je njegova prvobitna ideja bila da mu povratnički singl bude jedna pesma koju je odavno napisao, a koja mu je duže vreme stajala u fioci nakon što je odlučio da kaže "zbogom" estradi. Ipak, u međuvremenu se predomislio i uspostavio kontakt sa bosanskim dvojcem, pa je odlučio da igra "na sigurno" i da se sa njihovom pesmom vrati na estradni vrh, gde i pripada  - izjavio je izvor blizak Stankoviću.

Podsetimo, pevačica Rada Manojlović, inače Milanova bivša, nedavno je bojkotovala Milanovu odluku da se zamonaši, a po svemu sudeći, to je urodilo je plodom.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading