Tačkasta Mara
Foto: Privatna arhiva/Instagram

Influenserka Ivana Slipčević, poznata na mrežama kao Tačkasta Mara, sa bivšim mužem i decom živela je u Nemačkoj sve do razvoda.

Potom se vratila za Beograd, a od pre nekoliko dana ne krije da je u vezi sa biznismenom milionerom Brankom Babićem. Ona sada ne krije sreću da je u ljubavi, čak se pohvalila i da je ona ta koja je osvojila Branka, međutim, nije uvek bilo tako.

Naime, Ivana je jednom prilikom sa pratiocima u lajvu uplakana podelila koliko je majkama teško sa decom posle razvoda kada ostanu same.

- Nekako sam uvek izbegavala pitanja o razvodu, o tome kako sam prevazišla to, kako je potekao taj proces isceljenja, kako je bilo deci... uglavnom samo seen-ujem te poruke jer ne znam šta bih odgovorila ženama, jednostavno nisam želela na Instagramu da pričam o toj temi, nije tabu tema naravno, ali jednostavno nisam mogla... A toliko mi žena piše i izvinjavam se što ne odgovaram na tu temu, samo želim da vas podržim, da napišem da znam sve. I koliko je teško i koliko boli i koliki je strah, napor i da ni jedan dan nije lak. Ali isto znam i koliko svaka od vas treba da bude ponosna i da zna koliko vredi i koliko može. "Najjače stvorenje na Zemlji je majka"!


- Zato dignite glave visoko i znajte da se tamo negde neko upravo bori sa istim teškocama i neka vam na umu bude jedno: pre ili kasnije ćete spoznati svoju vrednost i svoju snagu i tada vam više niko neće moći ništa. U njihovim okicama ste svakako heroji i verujte mi da ma koliko god godina da imaju sve znaju i osete. A ja vam pružam podršku i snagu svakoj od vas koja mi se obratila... proći će, sve prođe i sve rane zacele - napisala je Mara, a u opisu jedne fotografije kaže:

- Neke dane zaista nemam pojma kako sam prezivela. Ali jesam. I evo. Dobro sam, dobra sam - objasnila je ona.

Inače, Tačkasta Mara i te kako je aktivna na Instagramu. Prati je preko 130.000 ljudi, a sa pratiocima deli skoro sve detalje iz privatnog života. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading