Branko Babić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poslednjih dana, biznismen Branko Babić, poznat po kreiranju metode japanskog tetoviranja obrva, prvi put je otkrio javnosti svoje raskošno imanje, uključujući i privatno jezero koje se nalazi na posedu.

Branko Babić uživa u novoj romansi nakon što ga je dugogodišnja partnerka Svetlana Ceca Šarić ostavila.

Naime, biznismen i  i modna influenserka, Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, obelodanili su da su zajedno.

Branko je istakao da mu je najveća želja bila da vozi "Rolls-Royce" i to je sebi i ostvario.

Iako u početku nije bilo nimalo lako, uspeo je da se izbori.

- Kada sam kreirao tehniku za industriju lepote, od 2000 mejlova, nijedan kurs nismo prodali. Tada sam uzeo najnoviji džip, parkirao ga ispred salona, počeo da pričam o lepoti mog posla, počeo da pričam koliko zarađujem i tako se sve okrenulo. Svaki dan je neko zagrizao udicu i pomislio u sebi: "Hoću ja to da radim" - istakao je Branko i dodao:

- Sve ovo što smo napravili nije došlo tek tako. Puno je otišlo vremena, zdravlja, puno stresa, prbolema.. Malo vremena za sinove, prijatelje. Sada je Monako moja druga destinacija, imam stan u tamo. Ratkovo - Monako, to je moja relacija.

Branko je otkrio da mu kuva šef iz Pariza.

- Jelo nam sprema jedini sprski kuvar i učitelj čuvenog Alana Lukasa, za mene najboljeg kuvara na svetu koji je radio u Parizu, Italiji, radio i u najboljem restoranu na svetu. Čeka se na ulazak u taj restoran preko 2 godine - rekao je on.

Branko je između ostalog otkrio da je u biznis uložio 200 evra, a da danas zarađuje blizu 100.000 evra.

- Uložio sam u svoj biznis 200 evra, zarađujem od 60 do 100.000 evra mesečno. Nemam nikakvo predznanje, nisam naročito pametan, znači može svako - zaključio je Babić u emisiji "Biznis Priče".

Podsetimo, nakon što je odjeknula vest da su Branko i poznata influenserka u emotivnom odnosu, ona se oglasila i poručila svima sledeće:

- Ja sam njega zavela, logično - napisala je Ivana.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading