Dragana Kosjerina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljku Draganu Kosjerinu publika je navikla da viđa u glamuroznim izdanjima, ali se ne libi da podeli fotografije na društvenim mrežama gde pokazuje i svoju prirodnu lepotu.

Kosjerina takođe ume da iznenadi svoje pratioce slikama na plaži, gde ostavlja sve bez teksta svojom izvajanom figurom.

Iako je ispred kamera i na televiziji uvek elegantno i smerno obučena, voditeljka i te kako na svojim društvenim mrežama zna da "počasti" svoje pratioce svojim fotografijama u kupaćim kostimima i sa letovanja, što je slučaj bio i sada.

Skinula se Dragana Kosjerina

Printscreen

 

Naime, voditeljka se prošlog leta slikala u kupaćem kostimu, kako izlazi iz vode, a svaka linija na telu joj se ocrtavala. 

DRAGANA KOSJERINA RASPAMETILA JAVNOST Voditeljka pokazala zgodno telo, sve se ocrtava!

Foto: Printscreen/instagram

 

Njeni pratioci su tada odmah ostavili komentare ispod fotografija, a po svemu sudeći, bili su očarani njenim izgledom.

 - "Ima telo za desetku", "Kakva bomba", "Koliko je ženstvena, najlepša voditeljka", "Dragana grmi u svakom izdanju, a sad nas je sve raspametila" - bili su samo neki od komentara na račun lepe voditeljke.

Podsetimo, Dragana je već nekoliko godina u ljubavi sa stomatologom, Bojanom Perduvom. 

Iako se trudi da svoju privatnost drži dalje od javnosti, Dragana ponekad na Instagramu podeli njihove zajedničke i srećne momente.

Zgodni Perduv je Draganu verio 2019. godine na romantičan način tokom zajedničkog odmora u Atini. Iako je trebalo da stanu na ludi kamen, par zbog pandemije korona virusa nisu bili u situaciji da održe venčanje.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading