Šaban Šaulić
Foto: Stock/Nenad Milošević

Šaban Šaulić, kralj narodne muzike, preminuo je pre pet godina. Tada je Srbija izgubila je velikana, koji je iza sebe ostavio vanvremnske hitove, koji će ostati upamćeni.

Psle pet godina, porodica, poštovaoci i prijatelji, okupili su se u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju gde su održali pomen. Međutim, na pomenu se nije pojavio pevač Saša Matić, Šabanov kolega i najbolji prijatelj.

- Šaban Šaulić je bio jedan od mojih najboljih prijatelja. Nisam mogao da dođem na pomen - rekao je Saša Matić,  a potom otkrio šta mu je rekla Goca Šaulić, te da li se naljutila:

Šaban Šaulić

Nenad Milošević

 

- Goca mi je poručila: ''Šaban te je mnogo voleo, znam da bi došao da možeš... Hvala ti što nas nisi zaboravio''. I nikad ne bih! Ako sam njih kao prijatelje zaboravio, to bi bilo isto kao i da sam Šabana zaboravio - rekao je Matić za "Premijeru, vikend specijal".

Podsetimo, osim pevača, i Šabanov vozač i muzičar Mirsad Kerić preminuo je u bolnici u Nemačkoj 18. februara usled teških povreda glave, dok je jedini preživeli u automobilu smrti Šaulićev kum Slobodan Bobi Stojadinović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading