Tanja Savić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Posle lošeg braka Tanja Savić konačno je pronašla sreću pored mlađeg pilota Muhameda Mukija Bešića. 

Ona je sada priznala šta planira u budućnosti, i što se posla tiče, ali i ljubavi sa Mukijem.

- Nakon albuma sledi Arena, ja sam mojoj publici to dužna. Sigurno ću plakati. Volela bih da mi sinovi, mama i tata budu tu u prvom redu, baš zbog toga što nikada nisu bili. Ne postoji niko u mojoj okolini ko me kritikuje, to može da bude samo od ljudi koje volim i koji mi znače, jako mi je drago što sam to dovela u red. Nekako zračim drugačije - bila je iskrena Tanja, pa otkrila šta sprema svom 11 godina mlađem dečku za rođendan, koji je po zanimanju pilot.

Tanja Savić

Foto: Instagram

 

- On zaslužuje sve najbolje. Ja sam pronašla osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije - rekla je Tanja i otkrila da li će se ponovo udati:

- Ja sam uvek sanjala da nosim venčanicu, nisam je nikada nosila, a volela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lepo se slažemo, a u njemu sam pre svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole - rekla je Tanja za Blic.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading