Jelena
Foto: Alo/Alo!

O nastupu Jelene Karleuše u Sofiji i dalje se priča, ali i o njenom intervju za tamošnje medije.

Poznato je da je Jelena svašta izjavljivala o bugarskim numerama dok je bila članica žirija u "Zvezdama Granda", a budući da je sada prvi put nastupala tamo, pitali su je zbog čega ima takav stav.

Karleuša je objasnila da se izraz "treš" koji je ona upotrebila za njihovu muziku, ne odnosi na sve izvođače, već za pojedine i obrazložila zašto je to tako, ali rečenicom nije uverila i njihovu veliku zvezdu Teodoru Rumenovu, poznatiju kao Andrea.

Ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i žestoko ponizila svoj narod.

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

 

- Svaka čast ovoj ženi! Došla je, skupila pare bugarima koje tako žučno vređa! Čuli smo pesme koje ne zna niko, čak ni u Srbiji. Jedinu pesmu koju je otpevala, a mi smo znali, je pesma Azisa koji je bugarski izvođač. Došla je sa svojom svitom, koju smo isto mi platili i otišla. Bravo! Za bolje i nismo! Nije kriv onaj koji gibanicu jede, nego onaj koji je daje! P.S. Ovo nije hejt, već osećaj za nacionalno samopoštovanje! - napisala je ona u objavi.

Komentari na društvenoj mreži X se samo nižu, a mnogi pozivaju Jelenu da se hitno oglasi i uzvrati na ove teške reči.

Podsetimo, Jelena je bez dlake na jeziku istakla da je, kada je rekla "bugarska pretparačka sr*nja", mislila na određenu vrstu muzike koja se plasira u bugarskoj.

- Nisam baš tako rekla. Rekla sam malo kraće i malo konkretnije. Rekla sam da srpski pevači vole da obrađuju bugarsku muziku, ali ne onu najbolju, nego bugarski treš. A, Bugarska ima fantastičnu muziku i fantastične pevače. Sa jednim sam snimila i duet - Azisom - rekla je ona i dodala da njega smatra balkanskom Lejdi Gagom, te da ga izuzetno ceni i poštuje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading