Darko Lazić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Poznato je da je folk pevaču Darku Laziću bila oduzeta vozačka dozvola zbog saobraćajke od prošle godine, ali čini se da je zabrana istekla.

Sudeći po fotografiji koja je osvanula na društvenim mrežama, Darka su slikali za volanom, a nije izostao ni opis.

- Ko kaže da brat loše vozi? - pisalo je u opisu objave.

Darko Lazić

Foto: Instagram

 

Darko je automobil vozio u Nemačkoj i to samo 90 na sat, što su mnogi protumačili kao da se smirio i da nema divljanja kao u Srbiji.

Podsetimo, Darko je prošle godine  izazvao saobraćajku kada je naleteo na kombi i tom prilikom je napravljena materijalna šteta, a povređenih nije bilo.

- Ispostavilo se da sam imao i češku i srpsku dozvolu, a da mi je srpska oduzeta, ali nije bila poništena. Tu je ispao nesporazum, ja imam češku vozačku dozvolu, dobio sam zabranu, ne mogu da vozim godinu dana i to ću da ispoštujem. Vozi me supruga Kaća, nažalost - govorio je folker jednom prilikom u emisiji "Amidži šou".

- Ja sam osoba koja je dosta grešaka napravila i koja je loš primer mladima. Ja sam uvek govorio da se ne ugledaju na mene. To je moj život, moja stvar. Nikad to više neću uraditi, naravno, ali ne treba ljudi da se ugledaju na mene, nisam ispravan, nisam poštovao zakon, ali dosta je bilo. Sad krećemo ispočetka - dodao je bio Darko tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading