Ana
Foto: Alo/Foto: Alo!

Ana Sević se vratila u Zvezde Granda kao voditeljka. Ona je zauzela mesto Sanje Kužet koja je trenutno u blagoslovenom stanju.

Večeras je, naime, prvo emitovanje emisije u kojoj je Ana voditeljka, pa svi pomno prate s namerom da vide kako se Sevićeva snašla.

Kada je ušetala u studio u izazovnoj crvenoj haljini, mnogi su zanemeli, a onda je Voja Nedeljković probio led i obratio se koleginici.

- Svima vama koji volite „Zvezde Granda“, dobro veče i dobro nam došli. Ne volim kada sam sam na ovoj sceni, naučio sam nekako da budem u prisustvu moje drage koleginice Sanje Kužet. Međutim, ona je ušla u blagosloveno stanje, čuli ste o tome već. Da bi održala tu trudnoću do kraja kako treba, ona nas je privremeno napustila i šaljemo jedan veliki pozdrav našoj Sanji – počeo je Voja i nastavio:

- Sanja čeka treće dete, ali zato se ona ostvarila već kao majka troje dece. Ona se ostvarila na ovoj sceni i u takmičenju, a ostvarila se i kao voditeljka i to dva formata Grand produkcije. Zadovoljstvo mi je i čast da vam predstavim moju novu koleginicu do kraja ove sezone, Anu Sević Nedeljković – rekao je Voja, a potom se Ana obratila gledaocima:

- Dobro veče dragi gledaoci, dobro veče divna publiko, dobro veče žiriju i našim mentorima – rekla je Ana i nastavila da vodi uspešno program.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading