Severina
Foto: Privatna arhiva/Foto: RTV HRT 1

Samo dan nakon sto su je voditelj Saša Lozar i pevač Eugen Stjepan Višić prozivali pred milionskim auditorijumom i nekoliko puta naveli da joj “držanje jaja odlično ide”, Severina se oglasila i potpuno zanemarila uvrede koje je doživela na sceni.

- Ovo je jedan od mojih najvažnijih nastupa u životu, zato što ja nikada nisam nastupala, ja dolazim s druge planete, pozvala me je grupa Fly 3 i zli pilići, oni su me tražili da naučim sve zle babaroge ljubavlju, poštenju, pravdi, slobodi i vrijednostima gde će svi ljudi živeti u sreći i veselju - rekla je Severina za hrvatske medije.

Severina

Foto: RTV HRT 1

 

Podsetimo, Seve je bila deo performansa čuvenog benda "Let 3". Ona se na bini pojavila u žutom kostimu sa velikim čekićem, a posle je imala ogromno plastično jaje koje je nudila drugim kandidatima. Upravo zbog toga došlo je do prozivki koje je ona iskulirala:

"Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoški? Čekaj, imam još jedno jaje... Nije toliko veliko, ali biće u redu", rekao je zavlačeći ruku u džep kako bi pokazao na koje jaje misli.

"Ja mislim da tebi držanje jaja puno bolje stoji od mene. Je l' možeš ti to?", rekao je, a pevačica je zanemela.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading