Vedrana i Jovana
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvK1

Spisateljica Vedrana Rudan poznata je kao dama britkog jezika koja svima sve saspe u lice. Ovog puta je baš na taj način opisala koliko joj smeta kada je u intervjuima pitaju o odnosima između Srba i Hrvata budući da smo nekad svi bili jedna ista država.

Ona pak smatra da je to daleka prošlost, a s tim u vezi pomenula je i pevačicu Aleksandru Prijović za kojom su Hrvati poludeli, pa ne čudi što Prijovićka mesecima unazad puni koncertne dvorane širom Hrvatske:

- Ta mi tema izlazi na nos. To bi bilo kao da trideset godina iz dana u dan jedeš istu hranu. Ne znam kako već svi nismo crknuli od anoreksije. Naši političari ne odustaju, stalno nam bacaju istu kost i ne kuže da se većina više ipak ne pali. Riga nam se od te teme. Od rata je prošlo sto godina, Hrvatska je davno očišćena od Srba, oni koji su ostali u selima crkavaju bez struje i vode i tretirani su poput štakora, oni koji sjede u Saboru našoj vlasti zlata vrijede jer daju legitimitet svakoj prljavoj odluci naših zlostavljača - izjavila je Rudan, pa nastavila:

RADUJE ME ŠTO MOJA UNUKA NEMA POJMA KO SU SRBI Vedrana Rudan ponovo potkačila Prijovićku

Printscreen

 

- Najnovija generacija Hrvatica i Hrvata u hordama odlazi na koncerte Prijovićke. Raduje me što moja unuka pojma nema ko su Srbi - rekla je ona u intervjuu za jedan nedeljnik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading