Šaban Šaulić
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Voditelj Zoran Pejić Peja prisetio se nedavno koliko je pokojni Šaban Šaulić voleo Vidu Pavlović.

Kako kaže, Šaban je maltene bio lud za njom zbog njenog moćnog glasa, a upoznat je sa detaljima jer su noći provodili zajedno.

Prvo da kažem da je Vida bila velika pevačica i kraljica, svi su uživali u njenom glasu. Pokojni Šaban je Vidu strahovito poštovao i cenio, govorio je da ono što Vida može da otpeva, to ne može niko. Nju su svi zvali „Mama Vida“. Istina je da je Šaban govorio da kada Vida peva, muzički instrument može da se štimuje prema njenom glasu. Ludo je voleo - započeo je Peja i dodao:

ŠABAN O NJOJ NIKADA NIJE GOVORIO Ovu ženu je obožavao, redovno je vodio u provod na muziku

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kada je Vida imala pauzu od tih šest, sedam godina, otvorila je kafanu u kući gde je živela i Šaban i ja smo se dogovorili jedno veče da odemo da je obiđemo. Moram da priznam da smo nas dvojica te noći popili toliko vina, da je njen tadašnji muž išao tri, četiri ili čak pet puta do pumpe da dokupi još vina. Ona i Šaban su tada pevali cele noći – ispričao je Peja za Grand i prisetio se još jedne anegdote:

- Moram da ispričam i da je mama Vida malo slabije čula, a Šaban je voleo da peva falset, to je jedna vrsta tihog pevanja, a to može da peva samo neko ko je vanserijski pevač kao što je bio on. Pošto je Vida slabije čula, a Šaban tiho pevao, ona njemu kaže „Šabane, pa ubio te leb, pevaj malo jače, ne čujem te ništa“– prisetio se Peja i podelio anegdotu koju nikad neće zaboraviti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading