Miroslav i Šaban
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Nakon tragedije u kojoj je život izgubio kralj narodne muzike Šaban Šaulić dugo se spekulisalo o tome kako se on slagao sa Miroslavom Ilićem. I dok su pojedini nagađali da nisu u dobrim odnosima, sada se pojavila prava istina.

Prema rečima Miše Mijatovića, Šaban i Miroslav su se međusobno i te kako poštovali i cenili. A kako još ističe, ne postoje bolji pevači od njih dvojice na našim prostorima.

- Miroslav i Šaban su se mnogo voleli i poštovali. Miroslava mnogo dobro poznajem i mogu da kažem, za sve ove decenije, ništa mu nije teže palo od Šabanove pogibije. Nikad među njima nije bilo rivalstva, obojica su specifični, svako u svom fahu nenadmašan. Bilo je među njima perioda kada bi zaćutali, ali oni nisu bili dugi, veći deo svojih karijera su bili dobri. Kada sam Šabana video poslednji put, mesec dana pre nesreće, rekao mi je da od svih Miroslavljevih pesama najviše voli pesmu "Polomiću čaše od kristala" i da bi takvu pesmu snimio - objasnio je Mijatović pre nekoliko godina i dodao:

Kako je Miša još objasnio, svojevremeno je organizovao da za Novu godinu da Miroslav peva Šabanove pesme i obrnuto:

- Jeste, u novogodišnjem programu RTS-a i to je bila sjajna kombinacija, snimak se vrti na Jutjubu. Miroslav i Šaban su naše najveće muške muzičke zvezde i nisu imali ništa protiv.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading